Юрій Ткач кардинально змінив імідж. Відповідний пост з'явився в його соцмережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона передплатників.

Сьогодні він опублікував фотографію у кучерявій перуці. Видно, що даний стиль вкрай йде відомому українському коміку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Кудряшка Ю...",- повідомив він своїм шанувальникам в соціальній мережі, а також придумав безліч кумедних хештегів, порівнюючи себе з Шакірою.

Пост українського коміка зміг зібрати 7 тисяч лайків за дві години і безліч смішних коментарів.

Іво Бобул в молодості"; "Юрець кучерявий огурець"; "Юрчик, ти схожий на Лізі"; "красуня Ю"; "Вау! Рок супер-стар"; "Юрчик, не жарко?"; "Роберт Плант в молодості))))"; "Крихітка Юззі
, - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.