Відома виконавиця з Росії, і колишня учасниця колись популярної групи Serebro, Катя Кіщук народила дитину. Пара вибрала незвичайне ім'я для малюка.

Вагітність дівчина ретельно приховувала, і до кінця ніхто і не знав про її становище, поки вона не поділилася фотографіями з пологового будинку, а потім вже і з животом.

Новоспеченій мамі вдалося здивувати півтора мільйонів шанувальників, які стежать за нею в соціальних мережах. Тепер вони зітхнули з полегшенням, так як не знали, куди запропастився їх кумир. Батьком став британський репер Slowtai.

Хто саме народився-невідомо, Катя Кіщук лише розповіла, що малюка назвали Рейн, що з англійської означає Дощ.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Про роман дівчини з репером з Британії стало відомо минулого року, коли вони провели спільний прямий ефір у соціальній мережі і цілувалися. Тим самим вони дали зрозуміти, що між ними дещо сильніше, ніж дружба.

Катя Кіщук, фото: скріншот
Катя Кіщук, фото: скріншот

Після того, як даний секрет розкрився, Катя Кіщук поділилася ще кількома фотографіями, які були зроблені під час вагітності. У нарядах вона себе не стала обмежувати, і носила як вільні, так і досить відверті речі.

Нагадаємо, що Катя Кіщук до осені 2018 року була учасницею групи Serebro, після чого стала сольною співачкою, і навіть випустила перший альбом, який мав якийсь успіх.

Нагадаємо, раніше Макс Фадєєв розповів, як йому вдалося схуднути з 198 до 116 кілограмів найелементарнішим способом.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-солістка Serebro Поліна Фаворська продовжує епатувати публіку.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Глюкоза і її чоловік, бізнесмен Олександр Чистяков потрапили в борги після ведення бізнесу з продюсером Максимом Фадєєвим.