Марія Кравець, дочка відомої української артистки і зірки "Квартал 95" Олени Кравець досить активно веде свій Instagram. Тут вона публікує нові світлини чи ділиться цікавими моментами з життя.

Цього разу Марія показала, як вперше у своєму життя взяла участь у танцювальному батлі. Варто зазначити, що танцям донька Кравець присвятила вже не один рік.

Марія Кравець, фото з instagram
Марія Кравець, фото з instagram

Дівчина поділилася кількома своїми танцями з батлу та відмітила, що дуже тішиться тому що з першого разу змогла пройти у півфінал, хоча це було для неї й було несподіванкою.

"Дуже хотілося б поділитися і залишити ці спогади у себе в профілі, бо це мій перший досвід участі в батлах і пройти в півфінал для мене було абсолютною несподіванкою", - написала дівчина.

Марія Кравець, фото з instagram
Марія Кравець, фото з instagram

При цьому Марія Кравець зазначила, що під час танцювального батлу була задоволена не всіма своїми танцями. Та попри це для дівчини це стало гарним досвідом.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Марія Кравець, фото з instagram
Марія Кравець, фото з instagram

"Нехай в цих виходах ще не все ідеально, але в будь-якому випадку, це був безцінний досвід!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець Марія похвалилася новими Селфі, які зробила вдома. Темноволоса копія Олени Кравець одягла для сефлі незвичайне худі з принтом тай-дай і зображенням кота на грудях.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець поділилася відео-привітанням дочки з Днем народження. Фанати помітили, що погляд юної Маші все більше нагадує погляд її відомої матері.

Також Знай.uа писав, що Олена Кравець показала рідкісні сімейні фото і звернулася до дочки: "ощасливила наше життя". Зірка "95 Кварталу" зізналася в ніжних почуттях до подорослішалої донечки.