Температура на вулиці вже перевалила за 30 градусів тепла, а це означає, що довгоочікуване літо вже тут, і можна сміливо починати купальний сезон, однак, спочатку має бути нелегкий вибір купальника.

Як підібрати купальник під певний тип фігури, а також, що зараз в тренді.

Існує всього шість типів фігури, три з яких найпоширеніші серед українок - груша, прямокутник, і перевернутий трикутник, і для кожного з них є свій певний тип купальників.

Купальник, фото: Pixabay
Купальник, фото: Pixabay

Для жінок, які володіють стрункими руками і ногами, проте зі слабо вираженою талією підійде бюстгальтер з воланами або рюшами, що додасть об'єму, і талія буде виглядати вже. Також, виділити її можна за допомогою вертикальної вставки або вирізом з боків. Низ купальника повинен бути із завищеною талією, щоб стрункі ноги здавалися ще менше.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Купальник, фото: Pixabay
Купальник, фото: Pixabay

Жінкам з широкими плечима і пишними грудьми потрібно підкреслити красу і стрункість ніг за допомогою яскравих плавок з принтом, вони відведуть фокус уваги з грудей на стегна і ноги, тим самим врівноваживши ваш образ. Верх підбирайте простий, однотонний.

Злиті моделі здатний подовжити силует, однак, варто бути більш акуратним, і остерігатися великих принтів, так як вони здатні додавати візуально зайві кілограми.

Купальник, фото: Pixabay
Купальник, фото: Pixabay

Якщо ви володарка маленьких грудей, проте стегна яскраво виділяються, тоді завдання привернути увагу на груди, і допоможе в цьому верх з бахромою і рюшами.

Для силуету ""пісочний годинник" підходять практично всі моделі купальників, тому, він вважається одним з найбільш вдалих. Тому, експерти радять проявити фантазію, і трохи поекспериментувати.

Купальник, фото: Pixabay
Купальник, фото: Pixabay

До слова, про тренди літа 2021 - в моді в'язані купальники, яскравий колір, можливо неонові відтінки. Також, популярними стали плавки із завищеною талією, леопардовий принт або ж поєднання чорного з бежевим.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди з Києва в західні області: як курсуватимуть і за яким маршрутом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павло Глоба розповів про еру Водолія: світ розділиться на добро і зло. Чоловік розповів про нову еру для Землі

Також "Знай.ua" писав, Молодик в Тельці: що це означає Для кожного знака Зодіаку. Молодик внесе корективи для кожного