Стало відомо про те, що Польща відкриває всі пункти пропуску на кордоні з Україною. Що відомо, і чи змінилися правила перетину.

Про це передавати у прес-центрі Державної прикордонної служби України, і відбудеться відкриття всіх пунктів пропуску вже в середу, 23 червня.

Зокрема, відкриті тепер будуть такі пункти пропуску як: "Зосин - Устилуг", "Долгобичув - Угринів", а також "Кроснецько - Смільниця".

Їхня робота знову розпочнеться вже о 1: 00 за київським часом, 23 червня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Прикордонники прихвали врахувати виїжджаючих дану інформацію, і планувати свої поїздки закордон з урахуванням даної інформації.

Варто відзначити, що на даний момент для того, щоб перетнути кордон з Польщею, необхідний негативний результат тесту на коронавірус. Для щеплених туристів другий тест робити не потрібно, так як карантин їм не загрожує.

Нагадаємо, що на даний момент, для перетину кордону українцям доступно близько 50 країн світу, і з ними можна ознайомитися на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Перед покупкою квитків варто кілька разів перевірити всю інформацію, і краще запитати поради у фахівців, щоб просто не втратити гроші.

На територію Європейського Союзу можуть приїхати дипломати, або ж українці з робочою візою і видом на проживання.

Починаючи з 1 липня повинні ввести паспорт вакцинації, а це означає, що подорожувати стане ще легше.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.