Багато хто любить желе-смачний десерт, який дуже легко приготувати. Однак, не всі знають, що з цією стравою можна також експериментувати, і приготувати його, наприклад, з кока-коли.

На приготування даного десерту у вас піде менше години, і потрібно мінімальна кількість інгредієнтів. Сподобається рецепт любителям даного напою. Воно швидко застигає і добре тримає форму.

Кока-Кола, фото: Pixabay
Кока-Кола, фото: Pixabay

Вам знадобиться:

  • 20 грам желатину;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 500 мілілітрів кока-коли.

Спочатку потрібно підготувати всі вищеописані інгредієнти, після чого з'єднати 150 мілілітрів напою з швидкорозчинним желатином. Дану суміш залишаєте на 10 хвилин, після чого ставите на повільних вогонь разом з цукром, поки це все розчиниться.

Популярні новини зараз

Кіт Андрія Садового насмішив львів'ян - бігає, наче вжарений: "Коли був вуличним і оселився у мерії"

Юрій Горбунов та Катя Осадча не стримують радості: "Нарешті! Відважна четвірка"

Ольга Сумська змінила образ, "відмовилася" від довгого волосся і карих очей: "Дуже екстравагантно"

Юлія Мендель відверто зізналася, чому пішла від Володимира Зеленського: "Колосальне навантаження"

Показати ще

Желе, фото: Pixabay
Желе, фото: Pixabay

Далі потрібно з'єднати все це з напоєм, який ви залишали раніше, і розливаєте порційно по формах.

Желе відправляється в холодильник приблизно на 30-45 хвилин, щоб воно застигло.

Блюдо готове, можна приступати до приготування. Варто відзначити, що смак виходить дуже насиченим, як сьедобная кока-кола.

Сім'я буде просити частіше готувати подібне, а гості будуть молити поділитися рецептом.

Желе, фото: Pixabay
Желе, фото: Pixabay

При цьому, варто відзначити, що так можна спробувати з будь-яким вашим улюбленим напоєм. Будь то пепсі, або ж фанта.

Раніше повідомляли, Павло Зібров показав українцям себе справжнього- " каштановий плантатор і бджолиний магнат".

Як повідомляв Знай.uа, ідеальний густий джем з вишні на зиму: готуємо за простим рецептом.