Популярна співачка Ірина Білик, яка нещодавно заявила про розлучення з Асланом Ахмадовим, має чимало прихильників по всій Україні та за її межами. Це й не дивно, адже кожна нова пісні співачки одразу стає хітом і припадає до душі слухачам. Й навіть через роки всі пісня артистки залишаються затребуваними та актуальними.
Так Ірина Білик у своєму Instagram у розділі stories поширила відео своєї слухачки, яка їдучи в машині підспівує пісні Народної артистки. Зазначимо, що слухачка Білик підспівувала пісні "Не цілуй, коли не любиш", яку вона заспівала разом лідером гурту Тік Віктором Бронюком.

Фанатка Ірини Білик, скріншот з instagram
Фанатка Ірини Білик, скріншот з instagram

Особливо слухачка виокремила фразу "Не кохай, як не віриш у кохання", яка вдало передає весь сенс пісня, який вклали в неї Ірина Білик та Віктор Бронюк.

Фанатка Ірини Білик, скріншот з instagram
Фанатка Ірини Білик, скріншот з instagram

Хоча пісня вийшла у 2014 році не дивно, що вона досі залишається актуальною, адже артисти співають про найсвітліше почуття - кохання. А також про те, як важливо бути саме з тим кого кохаєш, а не зустрічатися через вигоду чи якісь інші причини.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Нагадаємо, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Шанувальники ж відзначили, що артистка сильно схудла, а її погляд наповнений смутком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Знай такрж писав, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.