Відомий український блогер, а також дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла про майбутні пологи, а також про кінець ремонту. Що трапиться раніше.

Про це вона написала Великий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У вівторок, 22 червня рівно 37 тижнів, як вони з чоловіком чекають появи сина. Зовсім скоро, через лічені тижні він вже народиться, а тим часом у майбутніх батьків ще багато турбот, які пов'язані з ремонтом.

Зараз вони намагаються домовитися з малюком, щоб він зустрівся з ними після переїзду в будинок, де вже майже все готово.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Там зібрана меблі, лежить плитка, постелений паркет, готова сходи і вкручені всі світильники.

Зараз в будинок заїжджає бригада, яка повністю прибере будинок, а потім почнуть збирати м'які меблі, і залишиться лише перевезти речі.

"Як я? Моторошно нервую, але намагаюся себе контролювати. Мене заспокоюють моменти, коли я сиджу на сайтах і вибираю різні штуки для дому. Дихаю глибоко" - пише Даша Квіткова.

Однак, перед днем пологів у неї немає абсолютно страху, адже вона давно все обговорила на зустрічі з психологом.

Коли все почнеться, Даша помиє голову, буде зберігати спокій і народить здорову дитину. Ось такий вона план собі намітила, і якщо багато про це думати - так все і буде, адже, думки матеріальні.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік"

"Знай.ua" писав, "Холостяк" Добринін і вагітна Даша Квіткова здалися без одягу: "Готуйся, сутички з'явилися"