Українці можуть поїхати в безліч цікавих місць, навіть не перетинаю кордони своєї країни.

Червень-традиційний сезон літніх відпусток. Однак у наших співвітчизників не завжди є розуміння того, де б їм хотілося відпочити. На щастя, для того, щоб провести відпустку зовсім необов'язково залишати Україну, адже і в нашій країні вкрай різноманітні природні умови і красиві місця, передає портал РБК-Україна.

Перша визначна пам'ятка - Рожеве озеро в Генічеську. Входить до складу Генічеської групи водойм. Тут також розташовані гліцеринове і солоне озеро. До того ж є гарячі джерела, склад води яких являє собою всю таблицю Менделєєва. Відстань від Херсона - 200 км. Попри те, що тут слабо розвинена інфраструктура, тут неймовірно красиво і дешево.

Друга - острів Джарилгач, яке називає українськими Мальдівами. Це неймовірно красивий заповідник в Україні. Незважаючи на те, що він охороняється, паром возить туди туристів. На острові можна влаштувати кемпінг, відмінна вода і широка коса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Відзначимо, що каньйони існують не тільки в Мексиці або США, але і в нашій країні. Так звані херсонські гори з каньйоном Станіслав володіє красивими природними ландшафтами. Він вкрай схожий на португальський мис Рока, проте тут відпочинок обійдеться набагато дешевше.

Нагадавши, як зміниться Земля і які країни підуть під воду першими.

Як повідомляв Знай.ІА, Ілон Маск подарує $100 млн за "упаковку" для неприємних запахів, взяти участь може кожен.

Також Знай.ІА писав, що льодовики Гренландії ховали стародавнє озеро під шаром льоду: побачило світ за тисячі або мільйони років.