Стало відомо про те, що жінка отримала мільярд доларів, проте не змогла його позбутися. У поліції її почали просто ігнорувати. Про це повідомляє WFLA-TV.

Мешканка американського штату Флорида отримала на свій рахунок близько мільярда доларів, що в переказах на гривні-27 мільярдів.

лотерея, скріншот з відео
лотерея, скріншот з відео

Джулія Йонковскі хотіла зняти в банкоматі гроші, і думала, що там знаходиться всього 20 доларів. Перевіривши рахунок, побачила, що вона різко стала казково багатою.

В інтерв'ю вона розповіла, що сильно перелякалася, хоча розуміє, що багато хто був би щасливий. Тепер, вона знаходиться на 615 місці в рейтингу найбагатших людей в країні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Лотерея, фото: скріншот з відео
Лотерея, фото: скріншот з відео

Вона відразу ж зв'язалася з банком, щоб дізнатися, звідки гроші на карті, і хотіла б повернути їх, однак, її там проігнорували, а на дзвінки постійно відповідала автоматична система обслуговування клієнтів.

Навіть незважаючи на це, витрачати гроші вона не поспішає, і навряд чи колись буде, так як читала багато історій, як люди все витрачали в подібних ситуаціях, а потім доводилося все повертати.

курс долара, фото Pxhere
курс долара, фото Pxhere

Історія облетіла вже весь світ, однак, банк досі ніяк не відреагував на дану ситуацію, і жінка все ще в списку найбагатших американців.

Гроші вона повернуть завжди готова, лише чекає часу, щоб з нею все ж зв'язалися.

Нагадаємо, раніше писали про витівки долі — молодий батько став мільйонером після втрати роботи через пандемію.