Відома українська співачка, яка нещодавно розповіла своїм шанувальникам про розлучення, продовжує піднімати собі настрій приємними зустрічами з друзями та колегами. Цього разу Ірина вручила зірці сцени Павлу Зіброву "секретний кейс".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ірини Білик в мережі Instagram.

Stories Ірини Білик, скріншот: Instagram
Stories Ірини Білик, скріншот: Instagram

На жаль, це всього лише історія, і віддані шанувальники не побачать великих і широких думок своєї улюблениці або відповіді Павла Зіброва. На опублікованому знімку можна побачити, що Ірина Білик стоїть в обіймах Павла Зіброва і передає йому алюмінієву валізку, яку вони назвали "секретний кейс".

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також неможливо побачити, кому сподобалася фотографія, адже це Stories. Однак шанувальники можуть спробувати написати Ірині Білик в особисті повідомлення. Є шанс, що співачка відповість.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Павло Зібров презентував новий формат виступів - танцювальне диско 80х-90х. новина неабияк порадувала шанувальників знаменитості і бажаючих запалювати під хіти Павла Зіброва знайшлося чимало.

Павло Зібров також виклав запальне відео, на якому виконує свої хіти "Мертві бджоли" і "Хрещатик" під запальну музику і дискотечні танці.

Раніше повідомляли, фаворитка Павла Зіброва Анна Трінчер скинула 7 кілограм: результат "До і після".

Як повідомляв Знай.uа, не вусами єдиними: головні фішки 64-річного Павла Зіброва, які полюбилися мільйонам.

Знай.uа писав, Соня Плакидюк і Даша Астаф'єва зізналися, як їм жити разом: "Як дві кішечки".