Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила уривок з концерту її чоловіка Володимира Дантеса, який презентував свій перший дебютний альбом на одній з терас на даху в Києві.

Так, артистка не стримала радісних емоцій, відзначаючи, що завжди знала про потенціал коханого, а також мріяла про те, щоб голос і свіжі пісні Дантеса скоріше почув весь світ.

Зірка зізналася, що частина пісні на відео - композиція, яку Надя написала для чоловіка, а ось повну версію треку та інші пісні, багато з яких вже встигли стати хітами, Володимир представить вже зовсім скоро - 25 червня.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сьогодні пройшла презентація альбому @vladimirdantes 😱

Я така щаслива, що ти нарешті зробив це

Я завжди знала, що ти безуууууумно крутий.. Хочу, щоб світ швидше тебе почув!!!

Хочу, щоб всі закохалися в твій голос і пісні, так само, як і я.

Друзі, зливаю вам шматочок тільки однієї пісні, яку я написала для Вови )

Повноцінний альбом вийде в світ 25-го червня 🔥"

"Надя сказала, що потрібно викласти шматок якоїсь пісні з учорашнього концерту.

Ось я і виклав)

Тому що я в родині головний!😂😂"