Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала зворушливі архівні фото, ностальгуючи за дитинством.

Так, 63-річна Людмила Балан виставила спільний знімок з молодшим братом Славіком Васильєвим, згадуючи веселу юність у дворі їхнього будинку, а також на відпочинку біля басейну, демонструючи фігуру в чорно-білому бікіні.

Найрідніша жінка Дана трепетно порівняла їх з братом зі стрілками на годиннику, які йдуть в одному напрямку і показують однаковий час. При цьому Людмила зазначила, що все ще відчуває себе юною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Перегляд сімейного альбому

"Мій брат і я схожі на дві стрілки одних і тих же годин: я велика стрілка, а він - маленька, але ми обидва показуємо один і той же час".

Наші серця все ще в дитинстві ..."

Фолловери почали коментувати: "Нехай ваш з братом годинник йде ще багато-багато років! ❤ ️ ", "Суперр🔥 🔥 🔥", " Це Щастя! 👏 👏 👏 ", "Добре,що ви є один у одного.❤ ️ 😍 🙌 ", "Які гарні😍❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату