Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих літніх знімків, які були рекламною кампанією колабрації Тіни з відомим брендом одягу. Так, артистка приміряла білосніжне вбрання-оверсайз і шкарпетки з наддписом "красиво" - відсиланням до свіжого альбому зірки, який побачив світ ще 2 квітня.

Виконавиця насолоджувалася теплим днем серед зеленого листя, сидячи на табуретці і доповнивши стильний образ нюдовим макіяжем. При цьому співачка не упустила можливості блиснути стрункими ніжками, грайливо посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що раніше Кароль вже створювала спільні колаборації з брендом постільної білизни, парфумерним брендом, українським брендом взуття і брендом дизайнерських хусток.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Красиві ніжки в красивих шкарпетках.

Нехай все буде #красиво!

Спільно з брендом @giulia_ua ми зробили круті бавовняні шкарпетки з прозорою вставкою з мононитки і написом " КРАСИВО "

Придбати можна онлайн і на найближчих сольних концертах."

instagram.com/tina_karol/