Українка звернулася до президента із проханням про зменшення кількості балів для вступу до медичного вищого навчального закладу. Відповідну петицію Воропай Євгенія Миколаївна зареєструвала на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

Суть петиції - зниження мінімальної кількості балів, отриманих при проведенні ЗНО з другого і третього предмету для вступу на спеціальності стоматологія і медицина у вищих навчальних закладах України з 150 до 140.

«Шановний пане Президент. Прошу Вас розглянути питання про зниження мінімальної кількості балів, отриманих при проведенні ЗНО з другого та третього предмету для вступу на спеціальності стоматологія та медицина у вищих навчальних закладах України з 150 до 140», - зазначає жінка.

Вона також додала, що причина звернення – той факт, що її донька набрала на один бал менше, ніж треба для вступу.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«Так як моєю донькою за результатами ЗНО з математики було отримано 149 балів, що на 1 бал менше, ніж потрібно для подання документів для вступу на навчання», - пише обурена українка.

Нагадаємо, "Народжують борщ і варять дітей": найсмішніші учнівські перли на ЗНО-2021. Смішними фразами з учнівських робіт поділилися вчителі

Як повідомляв портал "Знай.ua", влітку дешевше, взимку дорожче: українцям розповіли, як змінюватиметься ціна газу. Чи варто чекати дешевого газу влітку?

Також "Знай.ua" писав, комуналка для українців збільшилися більш ніж у два рази за рік, дані Держстату. Заборгованість населення зі сплати за комунальні послуги на кінець квітня склала 74,3 млрд грн