Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в Алмати, Казахстан, де провела фан-зустріч, відвідала місцеві визначні пам'ятки і дала кілька відвертих інтерв'ю. Свою поїздку Тіна доповнила емоціями від зустрічі світанку в Іссикській ущелині, спланувавши міні-подорож заздалегідь і опинившись біля озера Іссик о 4:30 ранку.

Так, артистка зізналася, що завжди мріяла зустріти світанок на Іссик не просто так - озеро нібито має характер і змінює колір води в залежності від погоди.

Зірка зробила кілька яскравих знімків на тлі блакитної води, примірявши облягаюче вбрання яскраво-синього кольору і білосніжні кросівки, покрасувавшись стрункою фігурою з різних ракурсів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Я завжди мріяла зустріти світанок саме біля озера Іссик. Кажуть, у озера Іссик є характер: вода його змінює колір залежно від погоди.

Коли небо хмуриться, то і озеро ніби сіріє, а під яскравим сонячним світлом вода стає блакитного, бірюзового або зеленого відтінку.

Я була щаслива зі сходом сонця побачити яскравий блакитний колір озера! І сприйняла це, як знак благословення моєї поїздки в Казахстан", - Тіна Кароль"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату