Українці скаржаться на доставку з українського ресторану, в якій знайшли таргана.

У період жорсткого карантину доставляння з ресторанів була майже єдиним способом скрасити сумні будні самоізоляції. Навіть тепер, коли заклади відкриті, багато наших співвітчизників часто розважають себе різними смаколиками, які непросто приготувати самостійно. Однак часто це призводить до курйозів.

Як повідомляє телеграм-портал Xорний список, в одному з дніпровських ресторанів столиці разом з локшиною з куркою виявили додаткову білкову їжу: вусатого таргана. При цьому на скарги клієнтів у закладі нібито відреагували байдуже на даний курйоз.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Доставка з ресторану #CASTA виявилася з "сюрпризом". Крім рисової локшини з куркою, в їжі виявили таргана. Клієнтка звернулася зі скаргою в ресторан. Адміністратор гроші за замовлення повернула, а директор сказав: "Ну так, а що, буває! Це ж не живий тарган!
, - повідомляють там.

Відзначимо, що деякі з передплатників припустили, що це все ж не тарган, а жук. Однак суть справа це змінило не сильно.

Це не тарган, це прибережний жук, живуть біля води"; "Азіатська кухня"; " це одна мережа з якіторією, в якій потравилися недавно
, - повідомили вони.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Нагадавши, популярний Київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани.