Українська співачка Славія показала, як вона п'є каву і розповіла про те, що вона любить.

Українська співачка Slavia (Ярослава Хома), яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком - відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою), регулярно ділиться фрагментами свого життя.

На своїй сторінці в Інстаграме, де на неї підписано вже більше 21 тисячі читачів, вона постійно публікує фотографії, що показує її творчість або відпочинок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

З них видно, що дівчина не сидить на місці а регулярно займається чимось.

Нещодавно в сторіз соціальної мережі відома виконавиця опублікувала відео, в якому вона показала як п'є каву. На відеозаписі вона постала в чорних окулярах, а також показала терасу затишного закладу. Ярослава розповіла, що любить столицю, а також ранок і п'є смачну каву. Крім цього, вона привітала своїх передплатників.

"Люблю Київ, люблю ранок, особливо літні, п'ю смачну каву. Всім привіт", - розповіла вона в підписі до відеозапису.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.