Мешканка Нью-Йорка Тіффані Гейгель страждає рідкісним генетичним захворюванням - Синдром Ярхо-Левіна. Хвороба характеризується вадами розвитку кісток хребта і ребер, а також низькорослість. Зріст дівчини всього 120 сантиметрів.

Синдром зустрічається в однієї особи з 40 тисяч людей, а в медичній літературі зареєстровано й детально описано лише 18 випадків.

Після появи дівчинки на світ, лікарі попередили батьків, яке життя чекає їх у майбутньому, адже дитина потребуватиме особливого догляду. Медики очікували навіть, що новоспечені мама й тато залишать малюка у пологовому будинку.

Тіффані Гейгель , кадр з відео
Тіффані Гейгель , кадр з відео

Проте, така особливість їхньої доньки не налякала батьків і вони забрали дитину додому. Й хоча виховання давалося складно, попри постійні болі дівчинка росла життєрадісною, любила малювати, слухати музику і навіть танцювати.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Одного разу в трирічному віці по телевізору Тіффані побачила балет й вже тоді зрозуміла, що хоче стати балериною. Дорослі лише кивали головами, але нічого не говорили, щоб не засмучувати дитину.

Однак пізніше їм просто не залишалося вибору, коли Тіффані попросила відвезти їх в балетну школу. Порадившись батьки зрозуміли, що повинні вірити в мрію своєї доньки.

Тіффані Гейгель , кадр з відео
Тіффані Гейгель , кадр з відео

Попри те, що кожен рух доставляє таким людям багато незручностей, Тіффані вчилася танцювати. Жодні труднощі не змогли її зупинити на шляху до мети. І згодом про Тіффані заговорили.

Наперекір своєму діагнозу і невтішним прогнозам лікарів, Тіффані стала професійною талановитою танцівницею і дивує глядачів своєю гнучкістю. Вона досі продовжує виступати на конкурсах і працює над багатьма шоу на Бродвеї.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "Як це добре". Олександр Пономарьов розповів, що задумав

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі й усмішка до вух. Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою красуню

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян вивалявся у болоті, поки Тоня Матвієнко співала йому пісень: "Дякую, кохана". Арсен Мірзоян розповів про цікавий досвід