Володимир Зеленський привітав збірну з виходом в плей-офф на Євро-2020. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в Instagram.

Український президент зазначив, що дана подія відбувається вперше за всю спортивну історію нашої країни. Володимир Зеленський зазначив, що у наших співвітчизників є шанс показати відмінний футбол.

Зеленський, Скрін, Facebook
Зеленський, Скрін, Facebook

Здається, футбольна фортуна повернула нам борг за всі рази, коли вона була до нас несправедливою... тому сьогодні ми проходимо далі не без частки везіння, але точно - заслужено. У наших хлопців з'являється шанс довести, що весь цей час ми просто розминалися. І я впевнений, що в 1/8 ви покажете свій справжній, крутий футбол, до якого всі ми звикли
, - повідомив він.

Гра в груповому етапі Євро-2020 для збірної України склалася не кращим чином. Незважаючи на те, що наша команда з боєм програла Нідерландам, а потім виграла Північну Македонію, у команди Андрія Шевченка не вийшло зіграти навіть внічию зі збірною Австрії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У підсумку ми програли нашим головним конкурентам з мінімальним рахунком, через що опинилися на третьому місці з трьома очками.

Однак Чемпіонат Європи передбачає вихід з групи кілька третіх команд, які мають більшу кількість очок і різницю в забитих і пропущених.

Андрій Ярмоленко, кадр з матчу
Андрій Ярмоленко, кадр з матчу

І сьогодні, 23 червня, футбольна збірна Іспанії розгромила Словаччину з рахунком 5:0, а шведи обіграли поляків - 3:2. Такі результати означають, що Словаччина На третьому місці в цій групі поступається за додатковими показниками (Різниця голів) Україні.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Відбив пенальті: Георгій Бущан поповнив список кращих воротарів збірної України

Також "Знай.uа" писав, що капітан збірної не витримав спеки під час матчу Євро-2020"