Українські вболівальники, скріншот: YouTube
Українські вболівальники, скріншот: YouTube

Україна залишається на 1/8 фіналу Євро-2020: Іспанія і Швеція допомогли

Україна залишається на Євро-2020. Грандіозно для нашої команди склалися останні матчі в групі Е. у середу, 23 червня, футбольна збірна Іспанії розгромила Словаччину з рахунком 5:0, а шведи обіграли поляків-3:2. Такі результати означають, що Словаччина на третьому місці в цій групі поступається за додатковими показниками (Різниця голів) Україні.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Alyona Alyona ледве впихнула форми в Червоне бікіні і засумнівалася

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цього разу реперка вдалася до більш буденних справ - Alyona Alyona зібралася купити собі купальник до нового пляжного сезону і попросила допомоги у своїх шанувальників. Alyona Alyona також виклала відео з кабінки в магазині, де приміряла червоний купальник з білими ромашками.

Євробляхи, фото: Unian
Євробляхи, фото: Unian

Нардепи хочуть "списати" водіям до 17 тисяч, а для нелегалів готують чималі штрафи

Днями Верховна Рада зареєструвала кілька важливих ініціатив. Один із законопроєктів передбачає несподіване нововведення для власників євроблях, а інший - штрафи для іноземців, розмір яких становить від 1700 до 5100 грн.

Віктор Павлік з дружиною Катею, фото з Instagram
Віктор Павлік з дружиною Катею, фото з Instagram

Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь

Мережу вразила фотографія з Віктором Павліком. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці його дружини Катерини Репяховой. Не так давно Катя Репяхова народила Віктору Павліку сина, якого назвали Михайлом. Дівчина зустріла свій 27-й день народження, і на наступний день вирушила народжувати. З'явився малюк на світ 15 червня, і з ним, на щастя, все добре.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських показала нелегке закулісся концертів: їжа і сон лише в дорозі

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький відеоблог про поїздку в Черкаси, де виступала разом зі своєю командою.