Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч підписників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

Відомо, що нещодавно виконавця вирушила в довгоочікувану відпустку. Так, Оля прилетіла з сімейством до Туреччини, де зупинилися в готелі "NG Phaselis Bay".

А зараз красуня вирішила поспілкуватися з шанувальниками на тему мрій. Як зазначила артистка, зараз стало модно вчитися мріяти, а в інтернеті можна знайти море курсів і майстер-класів на дану тему.

"А про що ти мрієш? Сьогодні так модно вчитися мріяти ⠀ ⠀
В Інтернеті море курсів і майстер-класів ⠀ ⠀
Від "Як помріяти собі мільйон" до "Як візуалізувати чоловіка свого життя. І багатьом це допомагає", - написала співачка.

Ольга Цибульська, фото: Instagram
Ольга Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому Цибульську лякає те, що люди заново вчаться мріяти, хоча ця здатність є в кожному при народженні.
⠀⠀
"Мене лякає тільки одне: ми вчимося заново тому, з чим вже народилися. Тому що говорити ХОЧУ і не боятися це озвучувати вголос, а ще зробити хоча б перший крок з тобою з часів повзання. ⠀⠀
Хто нам відбиває ці нормальні справжні речі? Вчитися мріяти - це як вчитися дихати - страшно уявити. ⠀⠀
⠀⠀
Не бійся говорити про свої бажання вголос і робити перший крок. Як малюк: можливо, боячись і тримаючись за чиюсь руку, але вперед. ⠀⠀
⠀⠀
Тоді буде тобі життєвий олінклюзив і мужчина, який щиро кохатиме і макатиме свій перчик тільки в твоє гуакамоле. Ми вдома!", - написала в пості співачка.

Нагадаємо, раніше Кума Дзідзьо Цибульська порадила Аліні Гросу придивитися до Полякової: "у шоу-бізнесі не дасть дорогу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кума Дзідзьо Цибульська налякала видом на пляжі: "у кого горить?"

Також «Знай.иа " писав, що Кума Дзідзьо Оля Цибульська релакснула з голою п'ятою точкою, Шанувальники не оцінили: "ніби нею співаєте"