Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, показавши, як змінилася після вечірнього макіяжу і однієї з так званих Insta-масок поверх обличчя.

Так, артистка приміряла облягаючу сукню на тонких бретелях з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, доповнивши образ масивним намистом у формі золотого ланцюга.

Зірка покрасувалася пишними грудьми і бронзовою засмагою, танцюючи під хіт Netta Brielle "My Boo", а ось думки шанувальників з приводу ролика розділилися - деякі з них помітили, що Анна занадто змінилася через Insta-маску.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Геніально! Слухайте, я не впізнаю вас у гримі. Хто ви такий? Сергій Бондарчук?. Ні. А, Юрій Нікулін? Ні, ні...Боже мій, Інокентій Смоктуновський!"," І куди стільки фільтрів і фотошопу. Смішно вже", " а верхня губа в кінці теж потанцювати захотіла?)) Мене, часом, лякають ці маски..", "Ах ця пластика, що ж ви всі на одне обличчя...", "Забагато макіяжу", "Губа скаче, це маска", " від того, що мені подобалося, нічого не залишилося. Аж страшно".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.