Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

А нещодавно старша донька Ольги, 31-річна Антоніна Паперна, виставила яскравий знімок, насолоджуючись теплим літнім днем на відпочинку біля басейну.

Так, артистка приміряла лише міні-бікіні, стоячи у воді під спекотним сонечком. Зірка закрила очі, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу, а також продемонструвала розкішну фігуру, над якою наполегливо працює під керівництвом персонального тренера в одному з фітнес-клубів столиці.

Варто відзначити, що Антоніна - мама двох дітей: разом з чоловіком Володимиром Ягличем пара виховує доньку Єву і сина Данила.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Ну що може бути краще за літо🤍 🤍 🤍 "

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Тоню компліментами: "👸 👸 👸 🤣 💚 ❤ ️ ви дуже красива", " ти.", "Тільки літо)", " краще літа може бути тільки літо з безліччю радісних моментів, в колі найближчих❤️", " звичайно літо ❤️ але не таке спекотне ❤ ️ красиве фото з крапельками води 💚💜💛💙💚💜❤️💚💛🔥🔥🔥🔥", "тільки твоя фігура🔥 🔥 🔥 після турборежиму❤️🔥❤️🔥❤️🔥".