Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а також TikTok, де у Тіни билее 250 тисяч фоловерів.

Так, артистка вперше за довгий час виставила трепетний відео-колаж, де оцінювала роботу одного зі своїх шанувальників, який створював для Кароль картину за мотивами її хіта "Скандал". У ролику зірка відверто дивувалася побаченому, стежила за кожним рухом пензлика і дуже зраділа закінченій картині.

При цьому виконавиця приміряла вбрання гірчичного кольору з глибоким декольте і масивні золоті сережки, доповнивши образ вечірнім макіяжем.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"У Тіни вийшло нове відео в Tiktok😍

Давайте залайкаємо його❤ 💥 😱 "

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "красива неймовірно Тіночка😍 😍 😍 😍", " Дадада, треба Залайкати!!!🔥 ", "У кожного своя думка.", "любимка наша тіночка❤️❤️❤️".