Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий літній кадр, показавши, як насолоджується спекотними сонячними днями на терасі їх з чоловіком Потапом заміського будинку. Так, артистка влаштувала собі невеликий пікнік, сидячи на зеленій галявині з книгою і абрикосами, примірявши міні-сукню з квітковим принтом і глибоким декольте.

Зірка покрасувалася довгими ніжками і стрункою фігурою, а також зізналася, що дозволила собі "заборонені" солодощі, адже активно стежить за фігурою за допомогою правильного харчування і тренувань.

Виконавиця тримала в руках морозиво, зізнавшись, що влаштувала собі так звану годину чилл-ауту.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Люблю влаштовувати собі годинку повного chill out-поніжитися на сонечку, з'їсти морозиво, дочитати книгу 🥰"

Фолловери не пройшли повз: "Настяяяяя,дай лизнути мороженку 😈😍♥️", "Ой, не можу 😍", "😍Яке фото", "Шикарні ноги Анастасія,красуня☺🙏😉😘", "Шикарна", "Фотка клас ви прекрасні з морозивом 🤍🕊🤍", "Гарна дівчинка 👧".