Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в монокіні яскраво-червоного кольору з глибоким декольте і відкритими плечима, стоячи на тлі розкішного куща диких троянд і блакитного неба.

Так, артистка насолоджувалася спекотним літнім днем, попиваючи коктейль і вражаючи натуральністю з мінімумом макіяжу на обличчі, а довге світле волосся прибрала назад за допомогою грайливих заколочок.

Зірка покрасувалася стрункою фігурою, а також жартівливо поцікавилася у шанувальників, чи подобаються їм рукола Лесі, маючи на увазі квіти позаду себе.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Бачили дівчата, яка в мене рукола?😌"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Нікітюк компліментами:"..І найкрасивіша ви! 😍❤️❤️", "🔥🔥 Руколу руками не чіпати! 😂 😂 👏 ", "Гарна рукола😍", "пані Леся, Ви все красивіша і красивіша", "такі красиві ноги як у вас не можна обрізати в кадрі, це гріх👍 👌", "та це ж латук!", "Краса неймовірна!!!", "Гарна, квітуча!🔥❤️👏", "Більше на петрушку схожа😜", "🔥😍Троянда серед троянд😍🔥", "Краса страшна сила ☀️⭐️🌸".