Про історію з українським блогером, який відібрав у дівчинки телефон, гуде зараз весь інтернет. Що сталося в той день насправді.

Спочатку він пропав з радарів, і навіть переховувався від своєї дівчини Анни Трінчер, тому що почали надходити погрози. Пізніше він все ж обьявился, і пояснив перед нею.

Анна Трінчер показала, що з нею відбувалося в момент, коли вони зустрілися. Дівчина просто заплакала, так як не витримала всього негативу, який вилився на неї за добу. Олександр Волошин пояснив їй всю ситуацію, і вона заспокоїлася.

Вдень четверга, 24 червня, хлопець опублікував великий ролик, де розповів, що насправді сталося.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Як виявилося, відео з відібраним телефоном-спланована постановка, щоб стати трішки популярнішим. Олександр Волошин показав ролик, де підійшов до тієї самої мами з донькою, і просить йому підіграти, зробити з цього скандал.

Він вважає, що поки інші витрачають шалені гроші на рекламу, він зумів отримати потрібну популярність в ЗМІ і на телебаченні абсолютно безкоштовно, нехай і в такий спосіб.

"Це геніально. Запостили найпопулярніші журнали, сайти. Всім було вигідно це. Таким чином за приблизними розрахунками я отримав реклами більш ніж на 250 тисяч доларів " - розповідає хлопець з гордістю.

Чи була в курсі даної історії з самого початку Анна Трінчер-невідомо, однак, висновки про" друзів", які посипали бруд на їх пару вже зробила.

Нагадаємо, зірка "Голосу країни" Трінчер нарвалася на гнів бабусі через тату.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Трінчер вразила українців відвертим образом.

Також портал Знай.ua писав, що Анну Трінчер обікрали в центрі Києва:"вихопили мої речі".