Стало відомо про інцидент, який стався в місті Харків. Недобросовісні забудовники розкидали сміття і поїхали.

Про це стало відомо завдяки Telegram- каналу "Ху**ий Харків", де автор опублікував до посту і сам ролик-доказ.

Справа в тому, що відділення тепломережі, яке знаходиться на Мефодіївській, 11, в середині травня робило ремонт на своїй території, і все б нічого, якби не сміття.

Справа в тому, що будівельне сміття, землю, а також шматки цілого асфальту вивозили за територію, під вікна одного з житлових будинків, який знаходиться поблизу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Минуло вже практично півтора місяці, однак, сміття нікуди не подівся, і місцеві жителі змушені з цим миритися далі, поки забудовники не роздумаються, або поки справа не набере розголосу.

"Це просто новий тематичний парк такий буде - "Парк сміття", сам Аваков на відкриття приїде";

"Під столом...))";

"Або мені одному вулиця нагадує тільки мефедрон 😂 😂 😂»;

"Щас допиз..ся і відключать в тому будинку гір.воду та опалення назавжди";

"Дивно це ж можна продати" - пишуть користувачі в коментарях під даним постом.

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

В опублікованому ролику видно, як велика машина, яка наповнена сміттям, приїхала до двору, і почала просто викидати весь вміст на землю.

Чим закінчиться історія-невідомо. Потрібно дочекатися дій з боку ремонтної бригади, або ж влади.

Нагадаємо, раніше Політика управління відходами в Києві загрожує екологічною катастрофою. Понад 13 мільйонів тонн отруйних відходів накопичилося навколо Києва на сміттєвих полігонах, що давно перевантажені і не відповідають нормам безпеки.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Україна потопає у смітті, за " чистоту "доведеться заплатити:"у нас немає вибору".Політичний діяч Єгор Фірсов опублікував новий пост, де розповів про важливість сміттєпереробних заводів в Україні.

Також "Знай.uа" писав, що Українці вимагають побудувати завод з переробки сміття, Екологія під загрозою:"у найкоротші терміни".