Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила невелике відео з килимової доріжки музичного міжнародного фестивалю "Жара", позуючи серед декорацій у вигляді золотих джунглів.

Так, артистка приміряла для світського заходу довгу білосніжну сукню з розрізами на стегні і животі, а також глибоким декольте. Зірка блиснула стрункою фігурою, доповнивши образ нюдовим макіяжем і зачіскою з зібраним назад волоссям.

"Вчора на доріжці відкриття @zharafest в золотих джунглях 🔥 дякую організаторам за музичне свято !

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Рада бути його частиною))

Дякую моїй команді за мене красиву ☺️"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "ви чекаєте на поповнення ?", "Розкішна наша Вірочка!❤ ️ ", "Біле облягаюче плаття - тільки жінкам з такою фігурою як у вас😍", " як завжди шикарна і запаморочлива!!!🔥 🔥 🔥 🔥 ", "Животик!))".

До слова, чоловік Віри Брежнєвої, Костянтин Меладзе, потрапив у гучний скандал два місяці тому. В інтерв'ю шоу "Судьба человека" Ані Лорак натякнула на домагання продюсера на початку своєї творчої кар'єри.