На офіційній сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про Тернопільську поліцейську, яка врятувала чоловіка в одній з водойм.
Стало відомо, що Юлії Луцишин вдалося вберегти від смерті травмованого після стрибків у воду чоловіка. Подія трапилася 21 червня 2021 року, на ставку в селі Клювинці Хоростківської місцевої громади. У публікації йдеться, що один з українців вирішив стрибнути із залізобетонної дамби висотою більше чотирьох метрів, під час купання.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

"Не втримавши рівноваги, відпочиваючий впав на мілину, вдарившись об панель. Через кілька секунд непритомного чоловіка вже відносило на глибину. Поки інші відпочиваючі були налякані побаченим, 23 - річна поліцейська, яка відпочивала неподалік, миттєво зреагувала і кинулася у воду, щоб витягнути потерпілого на берег", - йдеться в публікації.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Представниця поліції професійно надала домедичну допомогу потерпілому, до приїзду швидкої допомоги. Згодом він прийшов до тями, а миттєва реакція Юлії і правильні дії з її боку врятували життя молодої людини.

МВС, скріншот: Facebook
МВС, скріншот: Facebook

Нагадаємо, розваги на Київському морі закінчилися трагедією: рятувальники досі шукають тіло чоловіка, якого з дітьми віднесло на матраці

Як повідомляв Знай.ua, в Харкові поліція зняла з даху потенційного самогубця: готовий був зробити фатальний крок

Також Знай.ua писав, у Києві бездомні перетворили Майдан Незалежності на "нічліжку": "Облаштували туалет у переході"