Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня продовжує ділитися яскравими кадрами з Карпат, де вона відпочиває зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном.

На сторінці Тоні Матвієнко в соцмережі Інстаграм, де за її життям стежать понад 92 тисячі читачів, регулярно з'являються фотографії та відео з мальовничих Карпат.

Напередодні Тоня Матвієнко поділилася відео з риболовлі - співачці вдалося зловити здоровенного сома, якого її підписники благали відпустити назад у воду.

Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з донькою, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з донькою, instagram.com/tonya_matvienko

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян за час відпочинку встигли відвідати кілька гірських водоспадів, а також піднятися на гору. Загалом, їхня відпустка виглядала досить спокійною.

Та врешті Тоня Матвієнко вирішила отримати трохи адреналіну і піднялася на гору на родельбані, який став особливо популярним останнім часом. Видно, що артистка задоволена і щаслива.

Крім того, Тоня Матвієнко поділилася новою сімейною фотографією з відпочинку. На фото вона з чоловіком Арсеном Мірзояном ти донькою Ніною, яку назвали на честь її знаменитої бабусі - Ніни Матвієнко. "Ми 💙🤍💛", - підписала фотографію артистка.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала, кого "підчепила" за плечима в Арсена Мірзояна: "Оце пішли з Гавроном...". Тоня Матвієнко показала неоднозначний момент

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі й усмішка до вух. Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою красуню

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян вивалявся у болоті, поки Тоня Матвієнко співала йому пісень: "Дякую, кохана". Арсен Мірзоян розповів про цікавий досвід