Відомий російський композитор і музичний продюсер Максим Фадєєв зумів схуднути на 127 кілограм і поділився своїми результатами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

За словами продюсера, таких вражаючих результатів йому вдалося домогтися за власною системою схуднення, до якої він йшов кілька років.

Також Максим Фадєєв оголосив про швидкий запуск власної програми схуднення, яка буде підкріплена медичними та науковими висновками професіоналів в даній області.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Всім привіт! Багато води витекло з тих пір, як я почав худнути. Результат - 127 кг мінус. Я схуд за власною системою, до якої йшов багато років! І ось тепер можу сказати, що і без моєї подруги Оксани Михайлівни Драпкіної написати програму б не вийшло! Дослідницький Центр профілактичної медицини брав участь у розробці моєї програми для схуднення в повній мірі, на основі всіх моїх записів і спостережень за тим, як я худнув! Ось тепер про це можна говорити, і тепер це не просто слова, це вже наука! Тепер, програма для схуднення від мене, буде підкріплена науковими та медичними висновками! Дуже скоро, ми представимо вам нашу програму! І це переверне уявлення багато про що! Будьте здорові! ❤ ️ 🙏 🏻 Ваш Fenix", - написав Фадєєв в пості.

А так виглядав Максим Фадєєв до схуднення:

Нагадаємо, раніше Ані Лорак потонула в обіймах брутального бороданя: зовсім забула про Мурата

Як повідомляє портал «Знай.иа» Максим Фадєєв в лікарні з серйозними травмами-ледве дихає і не встає

Також «Знай.иа " писав, що 51-річний Макс Фадєєв розповів, як схуд на 82 кг: "вранці потрібно випивати 600 г..."