Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою відомого українського виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч осіб.

Жінка любить викладати різні Відверті або просто гарячі знімки. І зараз, в літній сезон, зробила це тричі поспіль, показуючи свої пишні форми в купальниках. У Stories Ольги Цибульської з'явилося відео, на якому зображений її шестирічний син Нестор.

Ольга Цибульська, фото: Instagram
Ольга Цибульська, фото: Instagram

"Авторський "рецепт" нашого улюбленого десерту😂 а ти людина-полуниця або людина-черешня?", - пише Оля Цибульська у підписі до публікації.

Виконавиця показала, як разом з сином намазує полуничку сметанкою і посипає її цукром під усіма відому пісню Milky Chance - Stolen Dance.
Малюкові дуже сподобався цей "шедевр" кулінарного мистецтва, тому в кінці він навіть облизався.

Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська накинулася на Козловського через Євробачення: "Через тебе не виграли". На цей раз вони натягнули на голови хустки і постали в образах бабусь.

Як повідомляв Знай.иа, Віталій Козловський влаштував рольові ігри з кумою Дзідзьо Цибульською: "Що за вульгарна?"

Також Знай.ua писав, куму Дзідзьо Цибульську змусили показати обличчя таємного чоловіка: "Підсипають...". Тоді було названо ім'я колишнього депутата Радивилівської міської ради - Сергія Грисюка.