У Маямі багатоповерхівка на березі океану обвалилася, накривши завалами людей. Наразі відомо про одного загиблого. Інцидент стався у четвер, 24 червня.

Під завалами багатоповерхівки, яка розвалилася, ще перебувають понад 50 осіб. Наразі йде рятувальна операція, а причини надзвичайної події невідомі, повідомляє "USA Today". Пожежники вже витягли десятки людей з-під завалів.

Помічник начальника пожежної служби у Майамі-Дейді Рейде Джадалла заявив, що з частково обваленої будівлі на південній вежі Шамплейн було витягнуто 35 людей. За його словами, ще двох врятували з-під завалів. Понад 80 технічних та рятувальних команд були на місці події в Серфсайді, за кілька миль на північ від Маямі-Біч.

Обвал будинку у Маямі, кадр з відео
Обвал будинку у Маямі, кадр з відео

Обвал будинку у Маямі, кадр з відео
Обвал будинку у Маямі, кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Мер Серфсайду Чарльз Беркетт підтвердив, що принаймні одна людина загинула. Водночас влада каже, що не знає, скільки людей було в будівлі, коли вона обвалилася, і скільки з них змогли втекти від катастрофи. Будівля є частиною Champlain Towers South, побудованої в 1981 році та містить понад 130 квартир.

Саллі Хейман, член комісії окружних комісарів штату Майамі-Дейд, заявила CNN, що 51 особа не знайдена, але, можливо, деякі з них не були в будівлі на момент катастрофи.

Нагадаємо, туристка опинилася під тоннами піску на Одещині: рятувальники проводять пошуки. Рятувальники та військові шукають постраждалу на пляжі

Як повідомляв портал "Знай.ua", величезний смерч під Одесою ледь не "вигнав" Чорне море з берегів. У Чорноморську, що біля Одеси місцеві жителі помітили незвичайне природне явище. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеку.

Також "Знай.ua" писав, ледве Чорне море не рвонуло: під Одесою знайшли корабель з вибухівкою. В акваторії Чорного моря біля селища Лебедівка було знайдено затонулий корабель з боєприпасами.