У вівторок, 22 червня, в селі Лебедівка Татарбунарського району Одеської області, біля бази відпочинку "Перлина", стався сильний обвал грунту на схилі біля Чорного моря.

Як повідомляє Telegram-канал "Одеса як вона є", під завалом може знаходитися дівчина, яка відпочивала на той момент на місцевому пляжі.

Цю інформацію підтвердили свідки, які допомагають у пошуках постраждалої.

пляж, скріншот з відео
пляж, скріншот з відео

"В даний момент місцеві жителі з військовими і рятувальниками проводять пошуки зниклої. Адміністрація бази відпочинку розшукує зараз всіх своїх постояльців", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

скріншот поста

Раніше ми писали про те, що на минулих вихідних туристи, які відпочивають на Кінбурнській косі Миколаївської області, побачили маленького дельфінятка, який намагався викинутися на берег. Українці не пройшли повз і врятували дитинча.

Нагадаємо, величезний смерч під Одесою ледь не "вигнав" Чорне море з берегів. У Чорноморську, що біля Одеси місцеві жителі помітили незвичайне природне явище. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеку.

Як повідомляв портал Знай.uа, ледве Чорне море не рвонуло: під Одесою знайшли корабель з вибухівкою. В акваторії Чорного моря біля селища Лебедівка було знайдено затонулий корабель з боєприпасами.

Також портал Знай.uа писав, що біля узбережжя Одеси морська вода забарвилася в оливковий колір, що могло спричинити активне розмноження бактерій після зливи.