Українці все частіше почали скаржитися на роботу банків. Цього разу клієнт "Ощадбанку" поскаржився, що ніяк не може отримати залишки по субсидії на свою активну карту.

Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

За словами клієнта, банк не нараховує залишок субсидій на активну карту "Мій рахунок", а консультанти гарячої лінії не можуть відповісти на це питання і кажуть чекати кінця червня.

"Залишок по субсидії чомусь не нараховують на активну карту «Мій рахунок» і жоден консультант гарячої лінії не може сказати якого числа все-таки буде перерахування!!! Червень добігає кінця, консультанти кажучи до кінця місяця, чекайте. Хотілося б отримати повну і точну інформацію з даного питання, але на жаль, банк робить з цього велику таємницю!",- написано у відгуку.

Ощадбанк, скріншот з відео
Ощадбанк, скріншот з відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У банку відповіли, що списки субсидіантів і пільговиків, які мають залишки по виплаті, спочатку узгоджуються з Мінсоцполітики. Без цієї угоди банк не має прав здійснити виплати. При цьому клієнту назвали максимальні терміни, коли повинна буде проведена виплата - це 20 грудня.

Нагадаємо, раніше Українець з карткою " Ощадбанку "ледь не позбувся всього, виправдовуються хакерами:" великий сарай, крадуть..." Українець жорстко заявив, що не рекомендує користуватися послугами банку

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець з карткою " Ощадбанку "в беззвучному режимі втратив доступ до грошей:" лежить у відділенні..." Так, українець, який є переселенцем заявив, що його картку анулювали без повідомлення.

Також «Знай.иа " писав, що У клієнтки "Ощадбанку" взяли гроші за неіснуючу страховку: "Стрес і зіпсований настрій"