20-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 160 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Нещодавно юна знаменитість поділилася серією ніжних знімків, зроблених для видання PeopleTalk. Так, дівчина позувала в один з сонячних літніх днів серед золотого поля, примірявши білосніжну міні-сукню з глибоким декольте на тонких бретелях, а також масивний солом'яний капелюх.

Соня блиснула стрункими довгими ногами, доповнивши образ нюдовим макіяжем і розпустивши світле волосся. При цьому Євдокименко зазначила, що хоч фотосесія і архівна, проте є її улюбленою і донині.

"To this day one of my favourite photo shoots. Working with @peopletalkru is always 🔥

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

(До цього дня одна з моїх улюблених фотосесій...)"

Фолловери не пройшли повз: "Ах, яка красива !!! 👏 Princess!!!!!", "Шалено красива 🥺❤️", " неймовірно красива!", "Шикарна😍😍😍😍😍😍😍", "миленька така щастя здоров'я любові.".

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.