Стало відомо про те, кому в Україні автоматично перерахують субсидії автоматично. Хто і скільки отримає цього разу.

Про це заявив заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко в ефірі телеканалу "Прямий".

Виявилося, що протягом наступних днів для двох з половиною мільйонів домогосподарств в автоматичному режимі перепризначать субсидію на оплату ЖКГ.

Чиновник розповідає, що вони прийняли рішення, що 85% українців, які отримають на даний момент субсидію на оплату ЖКГ, продовжать її отримувати автоматично. Міністерство фінансів надіслали результати верифікації даних, які були зібрані з усіх банківських установ, державних реєстрів, а також прав на рухоме та нерухоме майно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комунальні платіжки / скріншот з відео
Комунальні платіжки / скріншот з відео

Всі дані вже були відправлені в районні органи соціального захисту, і вже через кілька днів відбудеться процес призначення субсидій в автоматичному режимі 2,5 мільйонам домогосподарств.

Дані виплати прийдуть ближче до початку наступного місяця, тобто в липні. Віталій Музиченко запевнив, що ніхто з громадян України не втратить субсидію за будь-який період.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

А ось частині домогосподарств доведеться особисто звертатися до Міністерства, щоб отримати субсидію.

Йдеться про мобільні категорії населення, зокрема про ті, які знімають житло, і можуть у будь-який момент змінити місце оренди.

Раніше повідомляли, киян попередили про зміни в роботі онлайн-сервісу: як тепер оформити субсидію.

Як повідомляв Знай.ua, адвокат пояснила, чому можуть зменшити розмір аліментів на дитину: "якщо ви витратили…".

Знай.ua писав, українських пенсіонерів змусять подавати декларації :" за продаж на ринку".