Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка виставила зворушливе спільне селфі з молодшим сином, якому 25 червня виповнилося три місяці. Зірка віддалася ностальгії, згадуючи, як вперше почула заповітлі слова про те, що чекає на сина, а також вперше показала обличчя малюка.

Виконавиця зазначила, що дбала про шлунок дитини, а тому дотримувалася суворої дієти і лише іноді могла дозволити собі з'їсти тортик або пончик. Сам же хлопчик їв коли хотів, а тому в три місяці важить 8 кілограм.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Ми дуже хотіли почути заповітні слова "у вас буде хлопчик" 💙

А сьогодні ми вже відзначаємо три місяці!

Три місяці неймовірного щастя і складнощів, з якими стикаються кожні батьки немовлят☺️

Але, ці дні і, особливо, ночі🙈 ми пройшли з гідністю! Я весь цей час, поки ставав шлуночок у малюка сиділа на дієті (не без гріха, зізнаюся, могла і тортик з'їсти і пончик! Але, все в межах розумного і потроху!)

Звичайно, я втомилася від постійного сиру на сніданок, сирників і бідонів чаю! Від великої кількості води, відвареного і парового!

Але, це того варте і ми майже не мучилися з животиком! Навіть можу сказати, що критично було тільки три рази за три місяці! Я рахувала 😅 👆

А Лука ось їв коли хотів🙈 і тепер я ношу 8 кг справжнього важкого щастя😅"