Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і вчилася в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно, 25 червня, знаменитість презентувала кліп на пісню "Малиновые губы", яка вже встигла стати хітом. Так, артистка з'явилася в ролику в образі культової лиходійки Круелли Де Віль, натхненна фільмом "Круелла" 2021 року з Еммою Стоун в головній ролі.

Зірка приміряла безліч різних вбрань, від пікантного комбінезона з "хижим" леопардовим принтом до сіро-рожевої вечірньої сукні з принтом газет і облягаючого латексу кольору фуксії.

Сам ролик був знятий в неоново-рожевих відтінках, а зірка з'являлася перед камерами то з собаками породи далматин, то в кузові фургона.

instagram.com/alina_grosu

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Цей момент настав!

Друзі, представляю вам свій новий кліп на свою одну з улюблених пісень "Малиновые губы"!

Прочитала всі ваші тисячі комметаріїв. Спасибі вам за підтримку! Цей кліп для мене особливий, надихнула мене лиходійка Круелла! ))

Як тільки я подивилася цю картину, то негайно вирішила зануритися в цю атмосферу ще раз, але вже в своїй інтерпретації.

Приємного перегляду, ненудної п'ятниці!"

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу