Відомий український експерт Ігор Лесєв вирішив поміркувати про Євгена Шевченка. Той самий політик, який літав на зустріч з Лукашенком, а після чергового скандалу з президентом Білорусі покинув фракцію "Слуга народу".

Зараз він почав говорити про те, що створить новий політичний проект, мовляв для південного сходу, від якого, за словами депутата відвернувся Володимир Зеленський.

Ігор  Лесєв
Ігор Лесєв

Як зазначив Ігор Лесєв, в цьому нічого такого, якби не одне але: "за цим проектом стоїть безпосередньо Офіс Президента. Про це його, до речі, публічно запитав навіть Дубинський. І головна у них мета - не дати консолідувати електорат в якийсь один мега-проект. Ось начебто другої Партії регіонів. Власне, заради цього вони роздовбали ОПЗЖ, закривши у них всі опозиційні канали. А тепер активно працюють з групою Льовочкіна. Так, пацанва лежить під офісом".

Як виявилося, Льовочкін-той, хто кинув Віктора Януковича в розпал Майдану, після чого стояв за розколом ОПЗЖ під час каденції Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Євген Шевченко
Євген Шевченко

Цей новий проект, за словами Ігоря Лесєва, Євген Шевченко просуватиме на території Запоріжжя, і планує він розповісти, як любить "Беркут", проте, в 2014 році його не було видно, і він балотувався в Раду від політичної сили"Воля".

"Воля займалася люстрацією. Тобто, Шевченко намагався просунутися в Раду від партії, яка в 14 році труїла пацанів з "Беркуту" - додав експерт.

Нагадаємо, що Лесев висловився проти скорочення складу Верховної Ради.

Раньше, як повідомляє Знай, Лесєв висловлював обурення тим, як безцеремонно західні країни втручаються в українську судову реформу.

Також він висловив думку щодо кампанії проти сексизму.