Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася пікантними кадрами, зробленими на відпочинку в Туреччині, де Соня насолоджується літом в новому готелі. Раніше артистка проводила канікули разом з подругою, співачкою і зіркою Playboy Дашею Астаф'євою.

Так, Плакидюк приймала сонячні ванни і насолоджувалася сніданком з фруктів, лежачи на зеленій галявині під парасолькою. Зірка приміряла чорно-біле монокіні на блискавці, грайливо розстебнувши її в зоні декольте.

"Пляжний" образ Соня доповнила кепкою, широкими сонцезахисними окулярами і балетками, покрасувавшись стрункою фігурою, особливо довгими ногами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сил немає, як тут добре 💔

Негайно додавайте готель в закладки, поки тут практично немає людей ✌ 🏻 "

Фолловери не пройшли повз: "Соня,я вже й не знаю що вам писати! Ви неймовірні!🔥🔥🔥🔥🔥❤️", ""Сил немає"))) та прям видно, що знесилена зовсім ❤️😊", " Сил немає, яка хороша!", "Ви так гарно привели себе в форму!!", "Вишуканість і краса❤️❤️", "красуня 🔥 🔥 🔥 прекрасна Софі😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.