Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Знаменитість стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві і активно готується до грандіозного CYBER-шоу.

Так, артистка виступатиме два дні поспіль, 5 і 6 липня, дивуючи численних шанувальників екстремальними трюками на мотоциклі і зухвалими танцями.

Зірка запросила аудиторію відвідати її концерти, примірявши чорний брючний костюм-оверсайз, а також срібний топ з глибоким декольте. При цьому виконавиця доповнила футуристичний образ зачіскою з ефектом вологого волосся і ніжним нюдовим макіяжем.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Наше тяжіння безкрайнє, і я запрошую тебе в свій світ фантазій.

5-6.07 Headliner of the Atlas Weekend."

Фолловери не пройшли повз: "Це те, що треба 🔥", "ікона", " легше жіночкооо😭 🤤", "ухууу🔥😳🤤🤤🤤🤤🤤", "Фотографії потрясна,виразні,сміливі,ви представлені тут,сильною,пристрасною жінкою,де всередині захована неабияка сила духу,сміливість поряд з жіночністю,та чарівністю.❤️❤️❤️", "Я побігла в магазин за фольгою❤️❤️❤️".