Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео-перетворення, показавши, які образи змінила для зйомок нового сезону шоу "Хто зверху".

Так, артистка з'явилася в шароварах і станцюваза гопака, покрасувалася довгими ногами у вечірній сукні зі срібною бахромою, посміхалася на камеру в ніжно-рожевій напівпрозорій блузі, потрясла сідницями в облягаючому боді кольору хакі, зробила вигляд, ніби збирається стрибати з парашутом в шоломі і екіпіровці.

В кінці ролика зірка приміряла розкішну весільну сукню в довгою фатою і глибоким декольте, з-під якого раптово з'явився чоловік. При цьому Леся запропонувала аудиторії вгадати ім'я несподіваного "кавалера".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"This is my look of the «Хто Зверху»

Смотреть до конца ‼️Жесть‼️

Перший хто відпадає як звати хлопця на відео-відлайкаю😂"

Фолловери не пройшли повз: "як завжди, на позитиві!👍 👍 😘 😘 ", "Леся 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥в будь-якому луці"," Леська, класна😍", "😻 😻 😻 круті"," клас ! 🤣 😉 ", "Панночка, та Ви космос❤❤❤", "Як завжди🔥 🔥 🔥 🔥 🔥".