Папуга вкрав зі шкатулки й проковтнув 21 діамант з намиста своєї господині. Власники папуги занепокоїлися самопочуттям свого улюбленця і відвезли його в ветклініку.

Лікарі на рентгені побачили цілу жменю сторонніх предметів в тілі папуги, і під час операції дістали з його шлунка 21 дорогоцінний камінь. Зараз птах одужує у лікарні, де йому доведеться пробути щонайменше тиждень, поки загояться рани після операції.

Камені папуга зірвав з намиста інкрустованого діамантами, яке лежало в ювелірній шкатулці, розповідає Мetro.

Папуга проковтнув діаманти, фото: ViralPress
Папуга проковтнув діаманти, фото: ViralPress

Увагу папуги привернули мерехтливі камені й він здійснив набіг на скриньку з намистом. Згодом його господарі помітили, що птах втратив апетит, видавався слабким і мав ознаки болю в животі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Його власниця одразу ж звернулася в найближчу ветеринарну клініку, де папузі зробили рентген. Далі медики провели йому екстрену операцію. У лікарні підрахували, що кожен з 21 алмазу становив близько 0,2 карата.

Лікар пояснив, що цей вид птахів приваблює все, що блищить. Крихітні намистинки всередині його шлунка були гострими, через що у папуги болів живіт. Вони могли поранити його органи, але господарі вчасно звернулися по допомогу.

Папуга проковтнув діаманти, фото: ViralPress
Папуга проковтнув діаманти, фото: ViralPress

Папуга проковтнув діаманти, фото: ViralPress
Папуга проковтнув діаманти, фото: ViralPress

Нагадаємо, спека в Україні змушує людей кидатися у воду просто в одязі: "Божеволіють". Україну накрила неймовірна спека

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик Діденко пообіцяла українцям спекотну п'ятницю аж до +36: "Лежати на підлозі у формі морської зірки". Кінець тижня запам'ятається сильною спекою

Також "Знай.ua" писав, що потрібно пам'ятати водіям під час літньої спеки - небезпечний фактор як для людини, так і автомобіля. Правила для водіїв в літню спеку