Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Зовсім недавно знаменитість виставила Stories, в якій розповіла про бажання поділитися важливими подіями у своєму житті, як зараз зробила це в окремій публікації.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Ксенія додала, що весь минулий рік займалася роботою над собою, включаючи заняття з тренером, медитації і спостереження за своїм життям, включаючи думки і звичні лінії поведінки.

"Моє життя почало змінюватися, почала змінюватися я сама. Це було настільки дивовижно, що я хотів поділитися цим з кожним. За кілька місяців ми виконали багато роботи і сьогодні я з радістю повідомляю, що він закінчений. Стільки приголомшливих історій, сліз, перемог, нових ідей, підтримки і нових знань", - пише Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

"Холостячка" згодом подякувала всім дівчат за рішення змінити своє життя, які взяли на себе відповідальність, за результати і початок нового життя. Через це актриса тепер відчуває неймовірне задоволення, але і смуток, так як чудовий період в її житті добігає кінця.
На одній з фотографій Ксенія Мішина постала поруч з Лерой Ольховской, разом з якою і запустила онлайн-курс по жіночій самореалізації. "Холостячка" зважилася на поцілунок з іншою дівчиною, поки її коханого Олександра Еллерта немає поруч.

Нагадаємо, коханий "Холостячки" Мішиної Еллерт "завис" в примірювальній з другом: модничають як дівчата

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина виклянчила цінну річ у подруги: замість шуби Эллерта

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина в купальнику розповіла про життя до Еллерта: "Розучилася насолоджуватися"