Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 367 тисяч фоловерів.

Так, артистка показала, як розслабляється в один з сонячних літніх днів, влаштувавши спа-салон на власній еко-віллі. Зірка позувала в затишній домашній обстановці, обмотавшись лише білосніжним рушником і зібравши волосся наверх в недбалий пучок.

Виконавиця вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, видавши один із секретів краси в банний день: виявляється, Ольга самостійно робить скраб з кави, солі і козячих вершків. При цьому Полякова жартівливо поцікавилася, чи не перетвориться сама в козу.

@polyakova_olya

Скраб из кофе, соли и козьих сливок! Банный день 😉

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ оригинальный звук - Оля Полякова

"Скраб з кави, солі і козячих вершків! Банний день 😉

Всім привіт, У мене сьогодні банний день!

Я зробила скраб з кави, солі і козячих вершків, а потім ще й взяла ці козячі вершки і намазала собі на тіло.

Як ви думаєте, я не перетворюся на козу?"

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора