Дочка популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 8 тисяч фоловерів.

Так, красуня виставила кумедне відео, поскаржившись на аномальну 36-градусну спеку в Києві, через яку вкрай складно пересуватися по місту пішки. Втім, Маша вирішила цю проблему досить просто і вийшла на вулицю в пікантному вбранні, попередньо зробивши селфі в дзеркалі.

Зірка приміряла чорний міні-топ з глибоким декольте, коротку спідницю в тартан і кеди, доповнивши образ сонцезахисними окулярами, шкіряним аксесуаром у вигляді підв'язки на нозі, а також білосніжним шопером з анімалістичним принтом і макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

@mashapolyakova12

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
♬ что происходит.... - грубияшка

При цьому Полякова-молодша самокритично видала, що виглядає, немов дівчина легкої поведінки.

"На вулиці +35 і я стою між вибором здохнути від спеки або виглядати, як шл*ха.

Думаю, вибір очевидний"

@mashapolyakova12

Чего блин

♬ оригинальный звук - hurricanesplash