Всі ми знаємо, що молитва є найважливішою частиною духовного життя кожної віруючої людини.

Це звернення безпосередньо до Господа, ангелами, духам і святим, яке є досить важливим проявом суспільного і приватного релігійного життя в будь-якій з форм, будь вона уявної або словесної. На просторах Youtube є дуже гарне інтерв'ю з владикою Венедиктом, коли той був ще епіксопом-помічником Львівської архиєпарії, в ході якого у нього запитали - як же навчитися чути відповідь на молитву і не переплутати його з власними думками і бажаннями.

Церква, скріншот з відео
Церква, скріншот з відео

А також, Чим є думки про служіння Церкві і ближнім своїм під час словестних молитов - спокусою, щоб відвернути нашу увагу від молитви, або відповіддю Господа на наше звернення.

"Кожен випадок унікальний і неповторний. Звичайно, часом, коли ми молимося, якісь молитви вже укладені і якась частина цієї молитви доторкне мого серця... треба зупинитися. І може зупинитися над цією молитвою або цією фразою до кінця до свого молитовного правила. Це одна річ, тому що Бог щось хоче мені сказати. Тому що, Бог завжди повинен щось говорити", - відповідає владика Венедикт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Церква, скріншот: Youtube
Церква, скріншот: Youtube

"Я говорив: "Коли молитва - це зустріч. Бог завжди повинен мені щось особливе сказати". З іншого боку також є небезпека, щоб зануритися, росіяни сказали б "в мечтательность". Тому дуже важливо вживати ці традиційні молитви, щоб вони навчили мене певній зустрічі з Богом", - додав він.

Ще у 2017 році, 20 квітня, владика Венедикт був призначений Папою Римським Франциском правлячим архієреєм єпархії УГКЦ св.Миколая з центром у Чикаго.

Нагадаємо, щоб рідні не хворіли і душа була спокійна: ця молитва допомогла вилікувати безліч недуг

Як повідомляв "Знай.ua", молитва, яка допоможе бути хорошою дружиною: сильні слова, які повинна прочитати кожна жінка

Знай.ua писав, чудодійна молитва від тривог: врівноважить душевний стан і дасть заспокоєння